dimarts, 24 de març del 2009

10 veus de dones als deu anys de l'Auditori


L'Auditori ha celebrat el seu desè aniversari, i ho va fer canviant les espelmes del pastís per la celebració de'un concert inolvidable. Deu de les millors veus femenines de Catalunya han cantat el dissabte 21, al recital "10 veus, 10 anys a L'Auditori".

Un concert col.lectiu i individual, un veritable cant a la dona i a la maternitat, des de 10 dones molt diferents que una a la altra es van entregar el testimoni d'una rosa. Les veus d'Ari Puello, Beth, Dolo Beltrán, Helena Miquel, Laura Simó, Lídia Pujol, Mone, Névoa, Txell Sust i Sílvia Pérez, amb l'acompanyament d'un grup dirigit per Llibert Fortuny. Cadascuna ha interpretat una peça que gira al voltant del món de la dona. Fins i tot, algunes artistes han compost la peça expressament per a l'espectacle. I al final del recital, les deu dones uniran les seves veus per cantar la popular cançó de bressol "El noi de la mare".
El repertori ha inclou registres de pop, jazz, flamenc, hip-hop i fado en una vistosa exhibició d'eclecticisme, amb cançons inèdites de Dolo Beltrán i Helena Miquel. Al concert les veus i els estils s'han convinat a la perfecció i en algunes de les actuacions s'ha arribat a moments de la màxima complicitat amb el públic.
[+info a Món Comunicació/Cultura]